Aktualno

Usposabljanje: "Le z drugimi smo"

Petek, 17 Februar 2017 12:38 Napisal Korociv

Spoštovani!

Vljudno vabimo vas in vaše pedagoške delavce, da se udeležijo usposabljanja »Le z drugimi smo« v Slovenj Gradcu (10. in 11. 3. 2017). Izvajata ga ZRC SAZU in Pedagoški inštitut z zunanjimi sodelavci, sodelavkami.

Program »Le z drugimi smo« poteka v okviru projekta »Krepitev socialnih in državljanskih kompetenc strokovnih delavcev«, ki ga financirajo Evropski socialni skladi in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) Republike Slovenije. Program je namenjen usposabljanju strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju na področju spoštovanja različnosti in oblikovanja sodelujočih medosebnih in medkulturnih odnosov v šoli in v družbi.

V programu »Le z drugimi smo« bomo izvedli več samostojnih 16-urnih seminarjev:


Vključevanje, slovenščina, medkulturna vzgoja in izobraževanje

o koordinatorica dr. Marijanca Ajša Vižintin

Medkulturni odnosi in integracija v vzgojno-izobraževalni praksi

o koordinatorica dr. Mirjam Milharčič Hladnik


Ničelna toleranca do nasilja

o Koordinatorica mag. Sabina Autor


Vsebina in cilji seminarjev so podrobneje predstavljeni v Katalogu na naši spletni strani www.lezdrugimismo.si.

Dvodnevno regijsko usposabljanje »Le z drugimi smo« bo potekalo 10. in 11. 3. 2017 (11.30–19.15, 8.00–15.45) v prostorih Prve osnovne šole Slovenj Gradec, Šercerjeva 7, 2380 Slovenj Gradec.

Kotizacije za izobraževanje ni. Seminarji se bodo izvajali sočasno in vzporedno. Udeleženci bodo po opravljenem seminarju in po izpolnjeni evalvaciji v sistemu Katis prejeli potrdila, ki jih bodo lahko, v skladus Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive, uveljavljali za poklicnonapredovanje.

Na regijsko usposabljanje se prijavite v sistemu Katis. (Seminarje najlažje najdete, če iščete pod ključnimi besedami »Le z drugimi smo«, »Slovenj Gradec«, ali pod ključnimi besedami imena posameznega seminarja)

Za vse dodatne informacije, odgovore in pojasnila o izobraževanju smo vam na voljo na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Program najdete tukaj.

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje