Aktualno

Zaživela je nevladna Koroška

Ponedeljek, 16 December 2019 17:19 Napisal Korociv

Z 16. decembrom 2019 KOROCIV - Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije in Večer Koroška nadgrajujemo in krepimo naše sodelovanje. Na spletnem portalu vecerkoroska.com je namreč odslej dostopna stalna rubrika “Nevladna Koroška”, v kateri boste lahko sledili dogajanju na področju nevladnega sektorja: https://www.vecerkoroska.com/nevladna-koroska.

 

Predstavitev dogajanja na nevladnem področju

Vsebine bodo zelo raznolike: naslovili bomo širše teme in problematike v nevladnem sektorju v Sloveniji, predstavili bomo nevladne projekte in dosežke v naši regiji, obveščali o aktualnih priložnostih in razpisih za nevladne organizacije, objavili bomo zanimive reportaže z različnih dogodkov in izpostavili najpomembnejše prireditve nevladnih organizacij na Koroškem.

V “Koroških nevladnikih” bomo predstavljali koroške nevladne organizacije in njihove člane. Objavljali bomo “Občasnik”, Korocivov mesečni izbor najpomembnejši informacij za nevladne organizacije in širšo javnost. Seznanjali vas bomo tudi z delom in aktivnostmi našega regionalnega stičišča.

K sodelovanju vabljene vse koroške nevladne organizacije

Ker je dogajanje v nevladnem sektorju zelo pestro in stalno v gibanju, se bomo trudili, da bodo prispevki zajemali vsa področja, na katerih delujejo nevladne organizacije (šport, kultura, mladinske dejavnosti, turizem, sociala, zdravje, ekologija, humanitarnost in drugo). Prav tako bomo vseskozi odprti za nevladne organizacije, ki bodo želele aktivno vsebinsko sodelovati pri gradnji Nevladne Koroške.

Kdo ali kaj je KOROCIV?

KOROCIV je Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije, ki v naši regiji deluje od leta 2011. V letošnjem letu smo že petič zapored uspešno kandidirali na “Javnem razpisu za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij”, ki ga razpisuje Ministrstvo za javno upravo Republike Slovenije.

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje