Aktualno

Digijavno: Serija delavnic za učinkovito vključevanje javnosti

Četrtek, 28 Oktober 2021 12:11 Napisal Korociv

DIGIJAVNO: SERIJA DELAVNIC ZA UČINKOVITO VKLJUČEVANJE JAVNOSTI

Kulturno izobraževalno društvo PiNA in EUROPE DIRECT Koper vabita na serijo treh delavnic, namenjenih spoznavanju z digitalnimi orodji in praksami za učinkovito vključevanje javnosti in naslavljanje tematik, pomembnih za skupnost. Družili se bomo v novembru 2021, na spletni platformi ZOOM.

Komu so namenjene delavnice?

Nevladnim organizacijam in občinam, ki delujete v lokalni skupnosti.
Občine in organizacije ste tiste, ki ste ključne za odpiranje prostora za razpravo, sodelovanje in soodločanje o javnih vprašanjih. Ponujamo vam možnost, da spoznate digitalna orodja od blizu in se opremite z znanji za lažje naslavljanje pomembnih tematik tudi prek spleta.
Delavnice smo zasnovali na podlagi večletnih izkušenj sodelovanja z javnimi uslužbenci in organizacijami civilne družbe.

Na delavnicah vas bomo opremili z znanji, ki vam bodo prišla prav pri načrtovanju participativnih procesov. Spoznali boste, kako različne ciljne javnosti vključevati v procese s praktičnimi spletnimi orodji ter kako jih učinkovito uporabljati, hkrati pa bomo odprli prostor tudi za vsa vaša vprašanja in izmenjavo dobrih praks.

PROGRAM.

Delavnice bodo izvajali strokovnjaki s področja digitalizacije in vključevanja javnosti - Društvo Organizacija za participatorno družbo, Danes je nov dan in INePA – Inštitut za elektronsko participacijo.
Podroben program delavnic je na voljo na spodnji povezavi. 
Zaradi lažje organizacije delavnic je obvezna prijava do 3. novembra 2021

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje