Aktualno

Povabilo k pripravi Kataloga prostovoljskih aktivnosti za mlade v šolskem letu 2022/23

Ponedeljek, 25 Julij 2022 11:41 Napisal

Organizacije, ki ste vključene v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, vabimo k skupni pripravi spletnih katalogov prostovoljskih aktivnosti za mlade v šolskem letu 2022/2023 (eden bo zajel celotno Slovenijo, drugi območje Mestne občine Ljubljana)Premislite kako bi lahko mlade vključili v prostovoljske aktivnosti in jim s tem ponudili priložnost, da naredijo nekaj dobrega in se ob tem tudi učijo za življenje, morda spoznajo kakšen poklic, stkejo nova prijateljstva in pridobijo nekaj izkušenj.

Pri pripravi prostovoljskih aktivnosti razmislite o dveh možnostih vključevanja mladih prostovoljcev:

  • o njihovem sodelovanju v stalnih, rednih prostovoljskih aktivnostih.
  • o posameznih prostovoljskih akcijah in krajših projektih, ki se zgodijo samo enkrat v letu oziroma občasno.

Spletni katalog bomo v septembru posredovali osnovnim in srednjim šolam ter univerzam, objavili pa ga bomo tudi na portalu www.prostovoljstvo.org, kjer bo ostal vso šolsko leto.

Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete do petka, 26. avgusta na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

ZNAK MLADIM PROSTOVOLJCEM PRIJAZNA ORGANIZACIJA

Za prostovoljske aktivnosti, ki jih lahko izvajajo mladoletni prostovoljci, potrebuje organizacija znak Mladim prostovoljcem prijazna organizacija. V kolikor ga vaša organizacija še ni pridobila, izpolnjeno izjavo pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijazno vabljeni k soustvarjanju ponudbe prostovoljskih aktivnosti za mlade v novem šolskem letu!

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje