Aktualno

Projekt v praksi (Spletno usposabljanje ZaNVO)

Četrtek, 01 September 2022 11:32 Napisal

 

Od vsebine, izbire partnerjev in prijave do izvajanja in uspešnega zaključka projekta - v praksi.

V teoriji je prijavljanje in izvajanje projektov z večimi partnerskimi organizacijami precej enostavno, v praksi pa ni vedno temu tako. Ko se stvari ne odvijajo pod isto streho, je potrebno dobro premisliti, s kom sodelovati, kako ohranjati komunikacijo, kako najučinkoviteje razdeliti vloge, … da projekt uspešno in brez večjega stresa pripeljete do uspešnega zaključka.

Mreža regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO  vas vabi na delavnico, kjer boste spoznali priložnost in pasti, ki se skrivajo za konzorcijskimi projekti, predstavljeni pa bodo tudi konkretni primeri in izkušnje.

Vsebina delavnice:

  • izbor in sestava konzorcijskih artnerjev,
  • kaj je potrebno opredeliti pred prjavo in med izvajanjem,
  • ureditev razmerij znotraj konzorcija,
  • nasveti in izkušnje iz prve roke.

Termin: sreda, 21. 9. 2022, od 16.00 do 17.00, preko spleta (ZOOM)

Izvajalec: Delavnico bo izvedel Jure Strah, koordinator Stičišča  Korociv, z večletnimi izkušnjami prijavljanja in vodenja projektov.

Prijava: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSaPTnZFpatPKQITdS3LuOw_aDXccF6O3K2k86LYeE1elmRw/viewform

 

Usposabljanje je brezplačno za predstavnike nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) iz celotne Slovenije in bo potekalo preko zooma. Povezavo, preko katere boste dostopali do dogodka na spletu, boste prijavljeni prejeli na vaš e-naslov na dan dogodka. Število mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo.

Brezplačno spletno usposabljanje organizira Koroško regionalno stičišče NVO - KOROCIV  v okviru Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO preko Ministrstva za javno upravo.

Kot del mreže ZaNVO nudimo podporno okolje nevladnim na Koroškem, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje