Aktualno

Usposabljanje: "Le z drugimi smo"

Četrtek, 01 Marec 2018 13:53 Napisal Korociv

Vljudno vabimo vas in vaše pedagoške delavce, da se udeležijo usposabljanja »Le z drugimi smo« na Ravnah na Koroškem (16. in 17. 3. 2018). Izvajata ga ZRC SAZU in Pedagoški inštitut z zunanjimi sodelavci, sodelavkami.

Program »Le z drugimi smo« poteka v okviru projekta »Krepitev socialnih in državljanskih kompetenc strokovnih delavcev«, ki ga financirajo Evropski socialni skladi in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) Republike Slovenije. Program je namenjen usposabljanju strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju na področju spoštovanja različnosti in oblikovanja sodelujočih medosebnih in medkulturnih odnosov v šoli in v družbi.

V programu »Le z drugimi smo« bomo izvedli štiri samostojne 16-urne seminarje:

- Živeti raznolikost: vključevanje priseljencev, slovenščina in medkulturni dialog (koordinatorka dr. Marijanca Ajša Vižintin)
- Izzivi sodobne družbe in šola (koordinatorka dr. Alenka Gril)
- Medkulturni odnosi in integracija (koordinatorka dr. Mirjam Milharčič Hladnik)

Vsebina in cilji seminarjev so podrobneje predstavljeni v Katalogu na naši spletni strani www.lezdrugimismo.si.

Dvodnevno regijsko usposabljanje »Le z drugimi smo« bo potekalo 16. in 17. 3. 2018 (11.30–19.15, 8.00–15.45) v prostorih Gimnazije Ravne na Koroškem, Na Gradu 4, 2390 Ravne na Koroškem.

Kotizacije za izobraževanje ni. Seminarji se bodo izvajali sočasno in vzporedno. Udeleženci bodo po opravljenem seminarju in po izpolnjeni evalvaciji v sistemu Katis prejeli potrdila, ki jih bodo lahko, v skladu s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive, uveljavljali za poklicno napredovanje.

Na regijsko usposabljanje se prijavite v sistemu Katis.

Za vse dodatne informacije o izobraževanju smo vam na voljo na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje